Servisi

FOXYhr
Postani i ti član odabranog društva na www.FOXYhr.net Premium sadržaj, live contact i još mnogo pogodnosti! Usluga na pretplatu, 9,5kn/sms max 6sms/mj. Info . Odjava od usluge FOXY STOP. Pružatelj usluge je OCTO MEDIA d.o.o. Mikulićeva 21, Zagreb.

EXTRA KLUB
EXTRA klub za EXTRA članove, domaći video sadržaj. Učlani se i uživaj! Pošalji EXTRA na 866028, slijedi upute i preuzmi vrući VIDEO sadržaj na svoj mobitel. Usluga na pretplatu za mizernih 9,99kn/tjedan. Info linija . Odjava sa usluge EXTRA STOP. Pružatelj usluge je Pružatelj usluge je OCTO MEDIA d.o.o. Mikulićeva 21, Zagreb. Za preuzimanje sadržaja potrebno je imati pravilno unešene wap/gprs postavke i aktiviranu wap/gprs postavku. Korisnik dodatno plaća troškove wap/gprs prometa.

HOT klub
NAJveći sadržaj klub u ovim prostorima. Učlani se i uživaj! Pošalji HOT na 866028, slijedi upute i preuzmi FOTO ili VIDEO sadržaj na svoj mobitel. Usluga na pretplatu, 9,99kn/SMS/tjedan. Info i pomoć . Odjava od usluge HOT STOP. Pružatelj usluge je OCTO MEDIA d.o.o. Mikulićeva 21, Zagreb. Cijena usluge je 9,99 kn/tjedan. Za preuzimanje sadržaja potrebno je imati pravilno unešene wap/gprs postavke i aktiviranu wap/gprs postavku. Korisnik dodatno plaća troškove wap/gprs prometa.

TOP7
TOP7 je usluga osmišljena za dinamične i mlade ljude koji se ne boje novih izazova. Aktiviraj uslugu i primaj tjedno TOP djevojku izravno na svoj mobitel 6,10kn/tjd. Info, Pomoć . Odjava od usluge TOP7 STOP. Pružatelj usluge je OCTO MEDIA d.o.o. Mikulićeva 21, Zagreb. Za preuzimanje sadržaja potrebno je imati pravilno unešene wap/gprs postavke i aktiviranu wap/gprs postavku. Korisnik dodatno plaća troškove wap/gprs prometa.

SEXY premium društvo
Eksluzivni klub amaterskog video sadržaja. Limitirano člansto! Pošalji SEXY na 866028, slijedi upute - preuzmi i guštaj uz VIDEO sadržaj na svom mobitelu. Info na . Usluga na pretplatu, 12,99kn/tjedan. Odjava od usluge SEXY STOP. Pružatelj usluge je OCTO MEDIA d.o.o. Mikulićeva 21, Zagreb. Za preuzimanje sadržaja potrebno je imati pravilno unešene wap/gprs postavke i aktiviranu wap/gprs postavku. Korisnik dodatno plaća troškove wap/gprs prometa.

GLOBALNA ODJAVA
Odjava sa svih servisa ne može biti jednostavina. Dovoljno je samo poslati sms poruku sadržaja STOP na 866028